036 - 5404515 info@hannaholman.nl

Buitenschoolse opvang

Onze zeer ruime “als woonkamer” ingerichte Buiten Schoolse Opvang zorgt er voor, dat de tijdens schooltijd vermoeide kinderen, even weer tot zichzelf kunnen komen.
Onze BSO-groep telt dagelijks 25 kinderen.

Omdat de meeste Basisscholen zich in de buurt van onze BSO bevinden, wordt het merendeel van de kinderen wandelend opgehaald, dat is veilig – en plezierig. (zeker, wanneer je de hele dag in de schoolbank hebt gezeten) In geval van slecht weer, worden de kinderen met onze STINTS gehaald en gebracht.

Wij drinken limonade en eten fruit, waarna de kinderen mogen knutselen of spelen of (soms) lekker even helemaal niets hoeven te doen op een bank.

In de vakanties stellen we afwisselende programma’s op, zodat de hele dagen ook interessant blijven voor uw kind. Onze BSO is geopend van ’s morgens 07.00 uur tot ‘s avonds 18.30 uur.

De sfeer in onze Buiten Schoolse Opvang moet u eerst zelf komen ervaren ! Ik hoop u binnenkort een keer te mogen ontmoeten en leid u dan graag rond door onze mooie BSO.

Hanna Holman

Tel. B.S.O.: 036-5404515

 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief Aanmelden kinderopvang

Vraag hier een rondleiding aan

Kinderdagverblijf HANNA HOLMAN werd d.d. 14-11-1987 opgericht door Hanna & Richard Holman onder de naam “BABY-INN” en was daarmee het eerste professionele particuliere Kinderdagverblijf in Almere. In “BABY –INN” werden babies op professionele wijze opgevangen door verpleegkundigen. Gaande weg groeide in Almere de behoefte aan vervolgopvang en met een dreumes-, peuter-, en B.S.O.-groep erbij veranderde onze baby opvang in een volwaardig Kinderdagverblijf. De verpersoonlijking van het Kinderdagverblijf uitte zich in 1994 o.a. in een wijziging van de naam
logo_lichtere-kleur

Geen referenties gevonden