036 - 5404515 info@hannaholman.nl

Buitenschoolse opvang

Onze zeer ruime “als woonkamer” ingerichte Buiten Schoolse Opvang zorgt er voor, dat de tijdens schooltijd vermoeide kinderen, even weer tot zichzelf kunnen komen.
Onze BSO-groep telt dagelijks 25 kinderen.

Omdat de meeste Basisscholen zich in de buurt van onze BSO bevinden, wordt het merendeel van de kinderen wandelend opgehaald, dat is veilig – en plezierig. (zeker, wanneer je de hele dag in de schoolbank hebt gezeten) In geval van slecht weer, worden de kinderen met onze STINTS gehaald en gebracht.

Wij drinken limonade en eten fruit, waarna de kinderen mogen knutselen of spelen of (soms) lekker even helemaal niets hoeven te doen op een bank.

In de vakanties stellen we afwisselende programma’s op, zodat de hele dagen ook interessant blijven voor uw kind. Onze BSO is geopend van ’s morgens 07.00 uur tot ‘s avonds 18.30 uur.

De sfeer in onze Buiten Schoolse Opvang moet u eerst zelf komen ervaren ! Ik hoop u binnenkort een keer te mogen ontmoeten en leid u dan graag rond door onze mooie BSO.

Hanna Holman

Tel. B.S.O.: 036-5404515

 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief Aanmelden kinderopvang

Vraag hier een rondleiding aan

De foto's en informatie van onze website geven alvast een goed beeld van ons kinderdagverblijf, maar om de echte sfeer bij ons te proeven geef ik u graag een rondleiding en vertel over onze werkwijze en visie. Na het aanvragen van een rondleiding, wordt u terug gebeld en plannen wij een voor beide geschikt tijdstip in. Op onze website kunt u zich vast oriënteren op onze pedagogische visie en ons huishoudelijk reglement, zodat eventuele onbeantwoorde vragen bij de rondleiding gesteld kunnen worden. Uiteraard kunt u ook telefonisch om een rondleiding vragen: 036-5404515
logo_lichtere-kleur

Geen referenties gevonden