036 - 5404515 info@hannaholman.nl

Buitenschoolse opvang

 

Onze ruime “als woonkamer” ingerichte Buiten Schoolse Opvang zorgt er voor, dat de tijdens schooltijd vermoeide kinderen, even weer tot zichzelf kunnen komen. Zo bieden wij voor iedereen mogelijkheden om te ontspannen of spelen door onze groepen op te splitsen in onder- en bovenbouw. Onze BSO telt vier verschillende ruimtes die elk een eigen functie hebben; knutselen, spelen, ontspannen, tafelvoetballen of air hockeyen. De BSO is tevens voorzien van airco

Omdat de meeste basisscholen zich in de buurt van onze BSO bevinden, wordt het merendeel van de kinderen met de bakfietsen met trapondersteuning of wandelend opgehaald, dat is veilig – en plezierig. (zeker, wanneer je de hele dag in de schoolbank hebt gezeten) In geval van slecht weer, worden de kinderen met onze overdekte bakfietsen met trapondersteuning of Volkswagen Transporter gehaald en gebracht.

Wij drinken limonade en eten fruit, waarna de kinderen lekker kunnen buitenspelen met skelters, stepjes of elkaar. Wij bieden uw kind optioneel een warme maaltijd aan om 17:00 uur.

In de vakanties gaan wij er veel op uit met onze bakfietsen met trapondersteuning, zodat de hele dagen ook interessant blijven voor uw kind (kinderboerderijen, bioscoop, in- en outdoor speel gelegenheden etc.). Onze BSO is geopend van ’s morgens 07.00 uur tot ‘s avonds 18.30 uur. Zoals u op onze pagina tarieven kunt zien zijn er tal van verschillende mogelijkheden (pakketten).

De sfeer in onze Buiten Schoolse Opvang moet u eerst zelf komen ervaren!

Ik hoop u binnenkort een keer te mogen ontmoeten en leid u dan graag rond.

Hanna Holman

Tel. B.S.O.: 036-5404515

 

Aanmelden kinderopvang en buitenschoolse opvang

Vraag hier een rondleiding aan

De foto's en informatie van onze website geven alvast een goed beeld van ons kinderdagverblijf, maar om de echte sfeer bij ons te proeven geef ik u graag een rondleiding en vertel over onze werkwijze en visie. Na het aanvragen van een rondleiding, wordt u terug gebeld en plannen wij een voor beide geschikt tijdstip in. Op onze website kunt u zich vast oriënteren op onze pedagogische visie en ons huishoudelijk reglement, zodat eventuele onbeantwoorde vragen bij de rondleiding gesteld kunnen worden. Uiteraard kunt u ook telefonisch om een rondleiding vragen: 036-5404515
logo_lichtere-kleur

Geen referenties gevonden