Buitenschoolse opvang

Onze Buiten Schoolse Opvang met ruime inrichting is erop gericht om als woonkamer te dienen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de kinderen zich snel thuis voelen en dat zij na een vermoeiende dag weer even tot zichzelf kunnen komen. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om te ontspannen of te spelen. De rust op onze groepen creëren wij door op te splitsen in een onder- midden- en bovenbouw. Onze BSO telt vier verschillende ruimtes die elk een eigen functie hebben; knutselen, spelen, ontspannen, tafelvoetballen of air hockeyen. De BSO is in alle ruimtes tevens voorzien van airco.

Omdat de meeste basisscholen zich in de buurt van onze BSO bevinden, wordt het merendeel van de kinderen met de bakfietsen, BSO-bussen of wandelend opgehaald. Dit is veilig – en plezierig, zeker wanneer je de hele dag in de schoolbank hebt gezeten. In geval van slecht weer, worden de kinderen met onze overdekte bakfietsen met trapondersteuning of BSO-bussen gehaald en gebracht.

Wij drinken melk of water en eten groenten en fruit, waarna de kinderen lekker kunnen buitenspelen met skelters, stepjes of elkaar. Wij bieden uw kind optioneel een warme maaltijd aan om 17:00 uur.

In de vakanties gaan wij er veel op uit zodat de hele dagen ook interessant blijven voor uw kind (kinderboerderijen, bioscoop, in- en outdoor speelgelegenheden etc.). Onze BSO is geopend van ’s morgens 07.00 uur tot ‘s avonds 18.30 uur. Zoals u op onze pagina tarieven kunt zien zijn er tal van verschillende mogelijkheden beschikbaar voor onze BSO in de vorm van verschillende pakketten.

De sfeer in onze Buiten Schoolse Opvang moet u zelf komen ervaren!

Wij hopen binnenkort te ontmoeten en leiden u dan graag rond!

Hanna en Anouk Holman

Logo Gezonde Kinderopvang

Aanmelden kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang

Wilt u zich aanmelden voor het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Klik hieronder de juiste button aan en vul vervolgens uw gegevens in op de volgende pagina.

Inschrijven Kinderdagverblijf Inschrijven Buitenschoolse opvang

 

buitenschoolse opvang