Kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf bestaat uit drie groepen namelijk:

Babygroep 12 baby’s
Dreumesgroep 12 dreumesen
Peutergroep 16 peuters

Wij hanteren horizontale groepen, omdat onze ervaring heeft geleerd dat alle kinderen van de drie afzonderlijke groepen zich op deze manier optimaal kunnen ontwikkelen. Een baby vereist immers een hele andere verzorging dan een peuter!

Onze babyleidsters hebben de cursus “werken met baby’s” gedaan wat maakt dat zij volledig up to date zijn met betrekking tot de nieuwste inzichten. Ook hebben meerdere medewerksters een cursus baby masseren gedaan bij Newborn Spa Almere zodat de baby’s tijdens het verschonen, het geven van de fles of gewoon tijdens het knuffelen lekker gemasseerd kunnen worden.

Vanaf de dreumesgroep krijgen de kindjes bij ons een warme maaltijd aangeboden tijdens de lunch. Wij krijgen de maaltijden aangeleverd van Apetito en zijn jaarlijks bezig met het beoordelen van de voedingswaarden, zodat de maaltijden die wij aanbieden zo gezond mogelijk zijn. Met trots kunnen wij zeggen dat ons kinderdagverblijf voorzien is van het certificaat gezonde kinderopvang. Dit uit zich onder andere in de aandacht die wij hebben voor beweging door middel van leuke activiteiten.

Ook hebben al onze medewerksters de cursus Babygebaren gedaan. Dit maakt dat wij de kindjes optimaal kunnen ondersteunen in hun taalontwikkeling. Uiteraard wordt dit voornamelijk gebruikt in de babygroep en dreumesgroep, maar door die extra ondersteuning aan te bieden kunnen ze daar later ook nog profijt van hebben.

Onze pedagogisch medewerkers hebben veel kennis en ervaring, maar vooral ook liefde voor het vak. Wij zijn zeer trots op ons team! Uiteraard zijn de desbetreffende groepen dusdanig ingericht (veilig, gezellig en uitdagend) zodat ieder kind zich fijn voelt en zich zodoende optimaal kan ontwikkelen. Tevens heeft ons kinderdagverblijf vloerverwarming en airco zodat wij te allen tijde een goede temperatuur kunnen hanteren voor de kindjes.

Uiteraard bent u van harte welkom om ons kinderdagverblijf een keertje te komen bezoeken en wij geven u dan graag een uitgebreide rondleiding. Wellicht kunnen wij dan uw vragen in een persoonlijk gesprek beantwoorden. Onze openingstijden zijn van ’s morgens 07.00 tot ’s avonds 18.30 uur. De sfeer in ons kinderdagverblijf moet u zelf ervaren!

Hanna en Anouk Holman

Logo Gezonde Kinderopvang

Aanmelden kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang

Wilt u zich aanmelden voor het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Klik hieronder de juiste button aan en vul vervolgens uw gegevens in op de volgende pagina.

Inschrijven Kinderdagverblijf Inschrijven Buitenschoolse opvang

 

Kinderdagverblijf binnen