Vraag hier een rondleiding aan

Ons kinderdagverblijf bestaat uit drie groepen namelijk:

Babygroep 12 baby’s
Dreumesgroep 12 dreumesen
Peutergroep 16 peuters

Wij hanteren horizontale groepen, omdat onze ervaring heeft geleerd dat alle kinderen van de drie afzonderlijke groepen zich op deze manier optimaal kunnen ontwikkelen. Een baby vereist immers een hele andere verzorging dan een peuter!

Onze pedagogische medewerkers hebben veel kennis en ervaring, maar vooral ook liefde voor het vak. Uiteraard zijn de desbetreffende groepen dusdanig ingericht (veilig, gezellig en uitdagend) dat ieder kind zich fijn voelt en zich zodoende optimaal kan ontwikkelen. Tevens heeft ons kinderdagverblijf airco!

Uiteraard bent u van harte welkom om ons kinderdagverblijf een keertje te komen bezoeken en wij geven u dan graag een uitgebreide rondleiding. Wellicht kunnen wij dan uw vragen in een persoonlijk gesprek beantwoorden. Onze openingstijden zijn van ’s morgens 07.00 tot ’s avonds 18.30 uur. De sfeer in ons kinderdagverblijf moet je zelf ervaren!

Hanna Holman

Aanmelden kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang

Wilt u zich aanmelden voor het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Klik hieronder de juiste button aan en vul vervolgens uw gegevens in op de volgende pagina.

Inschrijven Kinderdagverblijf Inschrijven Buitenschoolse opvang

 

aanmelden kinderdagverblijf